

Czubryca czerwona pikantna
Opis
Polecamy:
Do mięs, leczo, pikantnych gulaszów, bigosu, sosów pieczeniowych, frytek oraz do spaghetti i pizzy a także do pomidorów i ogórków, twarogu, jajek w majonezie i tostów.
Porada:
Czubryca czerwona zaostrzy smak każdej potrawy.
Czubryca czerwona różni się od swojej zielonej siostry tym, iż jest o wiele ostrzejsza. Jest to możliwe dzięki dodaniu pieprzu i chili, znacznie wzmacniającego skład. Mimo to jednak nadal podstawą czerwonej czubrycy jest cząber górski, rosnący na Bałkanach. Sprowadzamy tę przyprawę prosto od Bułgarów, aby w niezmienionej formie oferować ją klientom, poszukującym nowych smaków.
Wyrazisty smak z czubrycą czerwoną
Przyprawa czubryca czerwona zaostrzy smak wielu potraw. Znakomicie nadaje się do leczo czy pikantnych gulaszów, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby wykorzystać ją także do potraw typowo włoskich, jak pizza czy spaghetti. Warto samemu przekonać się, eksperymentując w kuchni, do czego jeszcze będzie pasować czubryca czerwona. Gdzie kupić oryginalną przyprawę tego typu? Tylko w sklepie Przyprawy Świata, sprowadzającego asortyment z najdalszych zakątków świata i w takiej formie oferuje go swoim klientom - bez wzmacniaczy smaku czy konserwantów.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)